Valorile cultivate și obiectivele centrului nostru sunt:

Dezvoltarea individuala a copilului si sustinerea lui in dobandirea urmatoarelor competente:
Talentul
Comunicarea
Creativitatea
Prietenia
Curajul
Încrederea
Concentrarea

Competenta – asiguram un act educativ de calitate, cu un personal bine pregatit care sa insufle copiilor in primul rand dragoste si apreciere
Comunicarea – personalul nostru implementeaza modele de comunicare eficiente, cu rol hotarator pentru formarea si dezvoltarea bunei competente comunicative a prescolarilor si scolarilor
Creativitatea – copiii sunt incurajati sa se exprime liber prin joc, dans, arte, muzica, pictura, procesul creativ fiind stimulat prinr-o implicare activa a copiilor in procesul de invatare.
Prietenia – construim o comunitate a copiilor in care acestia devin prieteni, si invata sa se accepte si sa se sprijine reciproc.

Dezvoltarea – armonioasa si identificarea talentului si creativitatii personale;

Increderea – in sine si in propriul potential;

Incurajarea – curiozitatii naturale specifice copilariei

Interes in procesul de invatare si cunoastere a traditiilor romanesti;

Buna capacitate de a lua decizii;

Sporirea capacitatii de concentrare asupra muncii si constientizarea satisfactiei interioare.

Scopul nostru este de a sprijini copiii in procesul de crestere si dezvoltare personala pentru atingerea intregului potential al acestora, prin combinarea lucrului individual axat pe nevoia fiecarui copil cu capacitatile de lucru in grup centrate in special pe joc, sport, muzica si dans. Abordarea noastra educationala se adreseaza deopotriva mintii, emotiei, promovand dobandirea de cunostinte prin experiment, explorare si descoperire.